Stiri Juniori U17 Masculin

OFICIAL. CSU Brașov pierde cu 0 - 2 meciul cu Dinamo

Costin Marinescu

Costin Marinescu
20.04.2013

ACTUALIZAT, 20 aprilie, ora 7:17

CSU Cuadripol Brașov a pierdut cu 0 - 2 partida cu Dinamo CSȘ 6 București din cadrul Turneului semifinal al CN U18 Masculin.

Comisia tehnică a turneului a analizat sesizarea arbitrilor întâlnirii dintre cele două echipe și pe baza foii de joc, a transmisiunii play by play a meciului și a înregistrării video a constatat că echipa CSU Cuadripol Brașov a folosit numai un jucător de peste 1.94m înălțime în loc de doi, cum prevede regulamentul.

Astfel, conform Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet, CSU Cuadripol pierde în condiții speciale meciul cu Dinamo CSȘ 6. Scorul final va fi 2 - 0 în favoarea bucureștenilor, dar pierzătoarea primește un punct în clasament.  totodată, conform Regulamentului Specific competiției, antrenorul Brașovului, Eugen Roșu este penalizat cu 200 RON.

Echipa din Brașov poate depune contestație în 48 de ore de la luarea acestei decizii, dar, pentru a nu fi considerată nulă, contestația trebuie însoțită de o taxă nerambursabilă de 200 euro.

_________

CSU Cuadripol Brașov nu a avut nicio emoție în confruntarea cu Dinamo CSȘ 6 din prima zi a Turneului semifinal al CN U18 masculin. Ardelenii s-au impus cu 111 - 52 (21-20, 22-9, 33-14, 35-9) la capătul unui meci în care staff-ul tehnic a rulat tot lotul, iar șapte jucători au înscris cel puțin 10 puncte.

Alexandru Chiriac a terminat cu 16 puncte și a fost principalul realizator al brașovenilor. El a adăugat punctelor marcate și 8 recuperări. Dragoș Onea a marcat 15 puncte, Ovidiu Stochici 13, Andrei Plămădeală 12, iar Paul Diaconescu, Tudor Gheorghe și Vlad Colceriu câte 10.

Eugen Roșu, antrenorul Brașovului, nu a oferit mai mult de 21 minute niciun jucător.

Brașovenii au marcat 77% dintre aruncările de două puncte și 54% de la mare distanță.

Gabriel Dinca a fost principalul realizator al dinamoviștilor, cu 13 puncte, iar Mihai Barbu a marcat 11.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe probaschet :

    Cerinta de talie
    Csu nu a respectat in primul sfert cerinta de talie !

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe parereamea :

    adevar
    antrenorul Brasovului nu a respectat in primul sfert cerinta de talie si drept urmare Brasovul a pierdut jocul prin forfait si penalizarea cu 200 ron a ntrenorului,conform regulamentului specific al CN U 18 pct. 3.4.1. Asa ca jucatorii s-au cam bucurat degeaba ,meciul lor fiind pierdut de catre antrenor!!!

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde
  • anti :

    penibil
    Daca si la scorul asta primeste forfait inseamna ca avem o conducere de tot rasul in baschetul romanesc!Ganditi-va ce sansa are Dinamo .Sa se vada pe teren care e mai bun nu cu regulamentele astea de 2 lei!

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Costin Marinescu :

    Precizare
    O scurta precizare referitor la procedura de analiza a cazului și numele membrilor din Comisia tehnică a turneului:

    http://www.totalbaschet.ro/articol/CSU-Cuadripol-victorie-cu-Cuza-Sport-Br%C4%83ila~21539

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe parereamea :

    anti
    Dinamo chiar nu si-a dorit vreodata sa castige acest meci in acest fel,cat despre sansele lor nu cred ca sunteti in masura sa va dati cu parerea.Daca ati fi urmarit acest campionat de la inceput ati fi observat ca au avut un parcurs destul de bun...au castigat un meci impotriva celor de la Vlaicu si au pierdut cu Ploiestiul deci......sansele sunt ale tuturor!!!

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!