Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: ”Mi-aș dori să fie un meci strâns, spectaculos și cu un final tensionat”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
21.03.2014

Componentul echipei CSU Sibiu, Octavian Popa Calotă a vorbit pentru site-ul nostru despre partida pe care echipa sa o va disputa pe terenul celor de la CSU Asesoft. Partida va avea loc sâmbătă (22.03), cu începere de la ora 16.15, fiind transmisă în direct de DigiSport.

„Cred că este o partidă cu o favorită certă. Noi mergem la Ploiești neavând nimic de pierdut. Bineînțeles că ne dorim victoria dar cred că Asesoft pleacă cu prima şansă, deci presiune e asupra lor.”

Acesta vorbește despre așteptările sale de la acest meci:

„Mi-aș dori să fie un meci strâns, spectaculos și cu un final tensionat. Nu pot decât să mă aștept la un spectacol baschetbalistic deosebit.”

Calotă descrie adversarul de sâmbătă:

„Asesoft este o echipă completă, bine acoperită pe toate posturile cu jucători de valoare, dar cred că punctul lor forte este experiența. Au mentalitate de învingători, și-au dorit tot timpul să fie în vârf, dovadă fiind și investițiile pe care le-au făcut. Noi suntem ”surpriza” campionatului dar ei sunt ”obișnuința” campionatului. Este greu să câștigi la ei acasă, dar mergem acolo să ne vindem pielea scump.”

foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!