Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: „Oradea pleacă din postura de favorită”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.01.2014

Octavian Popa Calotă, fundașul celor de la CSU Sibiu, a vorbit pentru TotalBaschet despre deplasarea echipei sale în acest sfârșit de săptămână, pe terenul CSM-ului din Oradea, într-un meci din cadrul etapei a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

„Venim după o perioadă destul de grea de pregătire. Într-adevăr, suntem puțin obosiți, dar cred că până la ora meciului cu Oradea totul o să fie bine, iar atmosfera în cadrul echipei este ok. Mă aștept la un meci foarte dificil, CSM Oradea pleacă din postura de favorită, mai ales după rezultatul care l-a înregistrat la noi acasă. Noi în schimb, o să facem tot posibilul ca să le stricăm planurile”, a punctat Calotă. 

De asemenea, baschetbalistul român este de părere că adversarii lor din această rundă nu sunt cu moralul la pământ după înfrângerea consemnată etapa trecută pe terenul Clujului. 

„Nu cred că sunt demoralizați, partida de la Cluj a fost una pe muchie de cuțit, decisă în ultimele secunde ale jocului. Acesta este baschetul, dar îmi este greu să cred că sunt afectați de acel meci. Probabil vor fi pregătiți de luptă la ora meciului, așa cum suntem și noi de altfel”, a încheiat sportivul. 

Încleștarea dintre CSM Oradea și CSU Sibiu se va juca duminică, 26 ianuarie, în Arena Antonio Alexe, începând cu ora 20:00. De asemenea, partida va fi televizată de DigiSport 2. 

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!