Stiri Cupa României Feminin

Ogowumi Agunbiade, „șefă” în teren contra Nova Vita

Dan Oancia

Dan Oancia
25.09.2014

CSU Alba Iulia s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins-o în dublă manșă pe Nova Vita din Târgu Mureș. 40 de puncte a fost diferența din retur dintre cele două echipe, iar albaiuliencele au trecut „borna” de 100 de puncte marcate, scorul final fiind 64-104.

Aflată în vervă mare de joc, canadianca de 23 de ani, Ogowumi Agunbiade a reușit un dublu „double-double”, primul din acest sezon al unei baschetbaliste din campionatul României. Wumi Agunbiade a totalizat până la sfârșitul jocului 22 de puncte, 21 de recuperări și 6 pase decisive, luând parte la cele mai multe faze ofensive ale echipei din Alba Iulia.

Jucătoarea din Canada a avut la aruncările din interiorul semicercului o eficiență de 54%, cu 7 aruncări din 13 care și-au atins ținta. La aruncările de trei puncte, Agunbiade a încercat o singură dată, având procentaj de 100%. Dacă la încercările din afara semicercului a fost fără greșeală, baschetbalista de la Alba Iulia a ratat în schimb două aruncări libere, având procentaj de 71% la final, cu 5 bune din 7. Cele opt recuperări defensive și 13 defensive i-au asigurat totalul de 21 de recuperări.

În returul disputat la Târgu Mureș, O. Agunbiade a jucat 35 de minute și 13 secunde, fiind jucătoarea de la Alba Iulia cu cele mai multe minute petrecute pe parchet.

*Foto: lovewomensbasketball.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!