Stiri

Olena Samburska: „Vrem să practicăm un baschet bun, astfel încât să ne reprezentăm țara pe măsura așteptărilor”

Paul Olar

Paul Olar
11.06.2015

Ucraina face parte din grupa A la Eurobasket, alături de România, Franța, Muntenegru și Cehia. Deși nu sunt favorite la accederea în faza superioară, ex-sovieticele plănuiesc să facă un turneu surprinzător de bun.

Una dintre sportivele încrezătoare în șansele reprezentativei de la Kiev este Olena Samburska. Baschetbalista Universității Vasile Goldiș ICIM Arad a acceptat să le vorbească cititorilor Total Baschet despre obiectivele naționalei sale la europene.

„Ne așteptăm să practicăm un baschet bun, astfel încât să ne reprezentăm țara pe măsura așteptărilor. Vor fi lupte grele, însă cred că cel mai indicat ar fi să luăm fiecare meci pe rând.”

De asemenea, Samburska a spus câteva cuvinte și despre duelul cu România din grupă.

„Am jucat împotriva României la un turneu amical în Belarus, însă acum a sosit momentul în care meciul va conta cu adevărat. Au o echipă talentată, cu multe arme ofensive și defensive, așa că nu va fi ușor. Important este ca noi să evoluăm colectiv, să tragem tare și să sperăm că vom fi victorioase.”

*Foto: Gherdan Sports

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate