Stiri

Olimpia Milano părăsește Cupa Italiei încă din sferturile de finală

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.02.2019

Olimpia Milano a fost eliminată încă din sferturile de finală ale Cupei Italiei. Milanezii au fost învinși de Virtus Bologna, într-un meci pe care au fost aproape să-l trimită în prelungiri dar ultima aruncare a venit imediat după expirarea timpului regulamentar de joc.

Formația din Milano a început bine partida, a câștigat primul sfert cu scorul de 22-17 și nimic nu anunța desfășurarea ulterioară a partidei. Au urmat două perioade de joc controlate de Bologna și câștigate cu scorul de 24-14, respectiv 22-18. Olimpia Milano nu a cedat și finalul a fost unul incendiar, în care formația antrenată de Simone Pianigiani a fost aproape de a recupera 8 puncte. Curtis Jerrells a marcat un coș de la 3 puncte prin care ducea scorul la 84-86 cu puțin peste o secundă rămasă de joc. Jeff Brooks a făcut intercepție pe repunerea adversarilor dar coșul lui a venit după sirenă. Virtus Bologna a câștigat astfel cu 86-84.

Tony Taylor a fost cel mai bun jucător al partidei cu 23 de puncte marcate și 2 recuperări. Pietro Aradori a contribuit cu 15 puncte și 3 recuperări, în timp ce Yannick Morerira a înregistrat un double-double, 14 puncte și 10 recuperări. Amath M΄Baye a adăugat și el 14 puncte pentru Bologna.

James Nunnally a fost principalul marcator de la Olimpia Milano cu 19 puncte. Vladimir Micov a contribuit cu 17 puncte iar Mike James a acumulat un double-double, 13 puncte și 10 recuperări, plus 5 pase decisive.

În semifinale, Virtus Bologna va da peste Cremona, echipă care a trecut în sferturile de finală de Varese cu scorul de 82-73.

*foto: oasport.it

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!