Stiri Cupa României Feminin

Oltencele încă speră la calificarea în sferturile Cupei României

Ionuț Greere

Ionuț Greere
23.09.2014

Cupa României

Miercuri, 24 septembrie

Sala "Ion Constantinescu"

  Fișa meciului  

SCM CSS Craiova întâlnește Universitatea Cluj în returul optimilor de finală ale Cupei României, într-un meci ce va avea loc în Sala Sporturilor Ion Constantinescu din Craiova, miercuri de la ora 16.00.

Clujencele pornesc cu prima șansă la calificarea în sferturile de finală având avantajul scorului din prima manșă, scor 68-50, dar și a valorii lotului. Gazdele de mâine nu și-au pierdut însă speranța și își doresc să întoarcă rezulatul de pe Someș.

Istorciul confruntărilor directe este încă favorabil oltencelor, Craiova a câștigat 5 din cele 9 partide jucate, dar ultimele trei confruntări au revenit ardelencelor. În sezonul trecut al Ligii Naționale Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 85-66 pe teren propriu și 75-42 în Bănie.

Învingătoarea dintre SCM CSS Craiova și U Cluj va în sferturile de finală a Cupei României învingătoarea dintre Olimpia Brașov și CSBT Alexandria (71-69, în tur).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!