Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oradea bifează prima victorie din presezon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.09.2015

CSM-U Oradea a învins formația maghiară Szolnok Olaj KK cu scorul de 71-67 într-un meci amical disputat în această seară la Oradea. Cele două formații s-au întâlnit și ieri, când victoria le-a revenit vecinilor din Ungaria. 

Szolnok a început mai bine meciul din Arena „Antonio Alexe”, reușind să câștige sfertul de debut cu 22-18. Maghiarii au continuat în aceeași notă, intrând la vestiare cu un ecart de 6 puncte, scor 40-34. Mai mult de atât, gruparea din țara vecină a intrat în sfertul decisiv cu un avantaj de 7 puncte, tabela indicând 51-58. Punând preț pe defensivă, băieții lui Cristian Achim au izbutit să revină în joc în ultimele 10 minute și mai mult de atât să se impună la patru puncte diferență, scor 71-67. 

Principalii marcatorii ai Oradiei în acest duel au fost Lucic cu 14 puncte, Mandache cu 11, Barnette 8, Franklin 8, Markovic 8 și Pașca 8 puncte, în timp ce de la Szolnok Olaj s-au remarcat Green cu 17 puncte, Borisov cu 16, respectiv Craft cu 11.

Important de menționat este faptul că de la Oradea a absentat Nemanja Barac, accidentat. 

După două înfrângeri la Cupa Energia și eșecul de ieri cu Szolnok, CSM-U Oradea a reușit să câștige azi primul meci din presezon. 

Pentru echipa pregătită de Cristian Achim urmează Memorialul „Antonio Alexe”, care se dispută în perioada 11-13 septembrie la Oradea și unde vor mai participa Alba Fehervar , MZT Skopje și Inter Bratislava.

*Foto: Bihoreanul

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!