Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro: “Timba este o echipă foarte energică”

Marius Petri, Lucian Călinescu

Marius Petri, Lucian Călinescu
30.03.2014

BCM U Pitești și BC Timba Timișoara se duelează mâine, 31 martie, începând cu ora 14:00, într-o partidă restantă a etapei cu numărul 23 din Liga Națională de Baschet Masculin. Înaintea acestei partide, cel mai bun om de sub panou din lotul piteștean, Ousmane Barro, a oferit o scurtă declarație cititorilor TotalBaschet:

“Partida contra celor de la Timba va fi ca oricare alt meci pe care l-am jucat până acum. Timișorenii vor lupta, dar la fel vom face și noi. Timba este o echipă foarte energică.”

Ousmane Barro este unul dintre cei mai importanți baschetbaliști pentru formația lui Hristu Șapera în acest sezon, având medii de 11.7 puncte, 7.7 recuperări și 16.1 unități de eficiență în 24 de partide jucate.

BCM U Pitești are 38 de puncte acumulate înaintea acestui meci, cu un bilanț de 14 victorii și 10 înfrângeri. Trupa din Trivale și-a asigurat prezența în play-off și poate încheia sezonul pe poziția a șasea în cazul în care va câştiga ultimele două meciuri ale sezonului, iar SCM U Craiova va ceda în faţa campioanei.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    calcul loc
    din calculele mele , pitestiul poate termina chiar si pe 5 , in functie si de celelalte rezultate.adica pitestiul sa bata si pe timba si pe chiajna , iar craiova sa piarda la asesoft si cluj sa piarda la medias.oricum la cate bucurii ne-a facut echipa anul asta...parca nu mai conteaza niciun loc in clasament.

    cu 10 ani în urmă (30.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!