Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Păltinișanu continuă la BC Mureș

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
14.06.2013

Dan Păltinișanu a semnat o nouă înțelegere cu BC Mureș, valabilă pentru sezonul 2013-14, a confirmat site-ul oficial al clubului. Pivotul transferat în iarnă de la BC Timișoara a confirmat așteptările, fiind repede integrat în sistemul de joc propus de Srecko Sekulovic.

Cu câteva zile înainte să semneze, el a declarat site-ului sportvest.info:

„Mie nu mi s-a mai întâmplat niciodată ceva ca acolo – să fii aşteptat, la ora 5 dimineaţa, de câteva sute de oameni, în faţa sălii sporturilor, după un meci pierdut… Am rămas impresionat să trăiesc o astfel de atmosferă. Sala e plină la fiecare meci, nu contează adversarul, lumea te opreşte pe stradă, sau te recunoaşte când intri într-un magazin. E foarte frumos să joci baschet acolo”.

Păltinișanu este cel de-al cincilea jucător în roster-ul pentru sezonul următor la BC Mureș, până acum având contractele semnate Tudor Jucan, Vaidotas Peciukas, Goran Martinic și Balázs Baczó.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

3 comentarii la aceasta stire:
  • lewi63 :

    Palti
    Si reciproca este valabila...adica numerosi mureseni sunt placut impresionati de seriozitatea ,comportamentul exemplar si firea lui placuta!Speram ca noua colaborare cu Palti sa fie la fel de fructuoasa si fericita si in viitorul sezon!

    cu 10 ani în urmă (14.06.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    @lewi63
    De ce sa nu speram la un final cu o treapta mai fericita decat anul acesta? :)
    La ce lot se formeaza avem sanse mari sa jucam iar finala!
    Inlocuirea lui Cuic cu Martinici dupa parerea mea este un pas inainte ( varsta lui Cuic este singurul motiv pt care afirm acest lucru)
    HAI BC MURES! HUJ, HUJ, HAJRA

    cu 10 ani în urmă (14.06.2013) Raspunde
  • lewi63 :

    tiger76
    Aici m-am referit exclusiv la ce cred eu si alti mureseni despre Palti!Cat despre ce ai scris este ''muzica viitorului'' cum se zice in ''feif-ul'' realistilor:)Desigur dupa gustul capatat in acest sezon,de ce n-am vrea la fel de mult si la fel de bine sa iasa schemele lui Sekulovici...care desigur deacum includ iar si subiectul nostru stimat pentru ce este el :Paltinisanu.

    cu 10 ani în urmă (15.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!