Stiri Acvile

PODCAST. Ascultă ediția a 13-a a TotalBaschet Radio Show

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.08.2013

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Trif
    Am urmarit cu atentie interviul cu d-nul Trif si mi s-a parut un om extrem de realist si cu mult bun simt. A afirmat raspicat ca aceasta echipa nu putea obtine mai mult de locurile 5-8, ca in acest sistem competitional peste 2 ani nu vom fi nici in primii 10, in diviziaB , bineinteles. Perfect realist! Propune un sistem competitional, la juniori, incepand de la U16, structurat in 2 divizii valorice, pt a asigura mai multe meciuri tari, echilibrate, intr-un sezon. Corect ! Acest punct de vedere a fost sustinut si de antrenorul de la U18 razvan Cenean si ar trebui avut in vedere, incepand din sezonul viitor de catre " PROFESIONISTII " din FRB. Facem o campanie pe total baschet ?

    cu 10 ani în urmă (23.08.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Duke:

      speranta ... ultima
      Sa speram ca TOTI cei care au propus (par multi) au si co... nstitutia fizica sa si impuna ce este mai bine, nu doar mai comod.

      Ca suntem realisti, e bine. Ce bine ne-ar prinde niste profesionisti. Aia reusesc!

      cu 10 ani în urmă (24.08.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Duke:

      ... si cea de pe urma
      Eu sunt pentru ca Realistii sa se impuna ... si poate asa devin Profesionisti!

      cu 10 ani în urmă (24.08.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Solutii
    Solutii de a creste numarul meciurilor tari exista; si sunt cerute de multa vreme . O impartire pe categorii valorice ar fi un pas necesar inainte ( se poate face imediat ) si ramane doar problema costurilor.
    Pe de alta parte Trif isi cunoaste jucatorii si a vazut evolutia lor timp . De aici estimarea lui "pesimista" sau "realista" cu locul pe care il vom ocupa peste 2 ani . Daca el , care trage de fiecare jucator, spune asta , inseamna ca fara schimbari de substanta muuulte succesuri ne asteapta !

    cu 10 ani în urmă (24.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!