Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pankracije Barac, cel mai bun jucător al Piteştiului în victoria cu BC Mureş

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
13.10.2013

Pankracije Barac

BCM U Piteşti a obţinut prima victorie din acest sezon. În cadrul etapei a treia a LNBM, piteştenii au învins pe BC Mureş Târgu-Mureş cu scorul de 84-74. În acest meci, Pankracije Barac a fost cel mai bun jucător al echipei antrenate de Hristu Şapera.

Fundaşul croat a petrecut pe parchetul de joc 34:15 minute, perioadă în care a avut 5/6 la aruncările din interiorul semicercului, 2/5 la cele de la distanţă și 6/7 de la libere, pentru un total de 22 de puncte. El a adăugat 5 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepţii şi 4 posesii pierdute pentru un indice de 24 la eficienţă, respectiv 11 la categoria +/-.

Barac a fost cel mai bun marcator, cel mai eficient şi jucătorul cu cele mai multe intercepţii din echipa piteşteană.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Bravo
    Barac si Ulmer cei mai buni jucatori ai Pitestiului ! Asteptam revansa si de la Krapic, poate sapt viitoare la Steaua !

    cu 10 ani în urmă (13.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!