Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Partida dintre BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu încheie etapa a III-a a Ligii Naționale

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.10.2017

BC SCM Timișoara primește, luni, vizita celor de la BC CSU Sibiu. Partida se joacă de la ora 18 și încheie etapa a III-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Ultima partidă a acestei etape le pune față în față pe BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu, formații care s-au întâlnit de patru ori în sezonul precedent. Sibienii au triumfat în toate cele patru partide, ultima având loc în luna martie a acestui an.

Cât privește evoluțiile celor două formații în debutul acestui sezon, de menționat că sibienii au început într-o notă foarte bună actuala ediție a campionatului, bifând două victorii, pe terenul celor de la CSM CSU Oradea și acasă, împotriva celor de la CSM Steaua EximBank.

În schimb, bănățenii au disputat o singură partidă, pe care au și pierdut-o în fața celor de la BCM U FC Argeș Pitești. Reamintim că BC Timișoara a reprogramat duelul timișorean cu BC Timba, din prima etapă, deoarece sala în care își dispută partidele de pe teren propriu era ocupată la momentul respectiv.

Duelul de mâine va prilejui și întâlnirea lui Igor Mijajlovic, fostul căpitan al lui CSU Sibiu, cu o parte dintre coechipierii săi din sezonul precedent. În vara acestui an, Mijajlovic a semnat cu BC Timișoara, formație la care, pentru al doilea sezon la rând, evoluează și un alt fost căpitan al lui CSU Sibiu, Octavian Popa Calotă, dar și Georgian Păun, și el fost component al echipei sibiene.   

Partida dintre BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu se joacă luni, 23 octombrie, de la ora 18, în Sala „Constantin Jude” și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3.

 

*foto: Facebook BC SCM Timișoara/Doru Costica

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    sa vedem
    Primul joc din cele 5,care pot fi ultimele ale lui Costescu la Timisoara.

    cu 6 ani în urmă (22.10.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      TM
      Ar fi cea mai mare prostie sa renunțe la Costescu după 1-2 etape, plus calificarea în Final 8. Dar din partea penibilului de Tritoiu mă aștept la orice.
      Dacă ar fi să-i reproșez ceva lui Costescu e felul în care a făcut lotul în sezonul ăsta: înghesuială mare pe pozițiile 1-2 și penurie pe 4-5, unde doar doi jucători relativ decenți, Komatina si Diaz sunt insuficienți. Dar și aici nu știu dacă el a decis...

      cu 6 ani în urmă (22.10.2017)
    • SCM Timișoara sorin:

      film in reluare
      Filmul asta e in reluare.Uite ca nu a avut 5 victorii.Deci,ce urmeaza?

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!