Stiri Liga I Masculin

Patru transferuri importante reușite de Cuza Sport Brăila

Dan Oancea

Dan Oancea
15.02.2017

Foto: obiectivbr.ro

Mișcări importante de trupe la Cuza Sport Brăila, acolo unde, luni seară de la ora 20.00, trupa de pe Dunăre a demarat pregătirile pentru turneul semifinal al Ligii I, care va începe în mai puțin de două săptămâni, pe 26 februarie. Brăilenilor li s-au alăturat patru baschetbaliști noi, care-și doresc să pună umărul la reușita din acest sezon a echipei. La capitolul plecări îi menționăm pe americanii Richard Mc Calop și Craig Nicholson.

Este vorba de Ratko Petric, în vârstă de 31 de ani, care a fost adus de la Napredak Bosphorus, de pe a doua scenă baschetbalistică din Serbia. Jucătorul ce evoluează pe postul de centru a mai trecut prin prima ligă din Muntenegru, Bosnia Herțegovina, Slovacia sau Maroc, fiind un munte de om la cei 2,14 metri și 113 kg, urmând să îmbrace echipamentul cu numărul 7. Un alt transfer important îl reprezintă aducerea lui Adrian Robert Movileanu, care în sezonul trecut a promovat alături de CSU Ploiești în Liga Națională. Baschetbalistul de 1,95 metri a evoluat și pentru Asesoft Ploiești, dar și la Olimpic Baia Mare.

Din cadrul cvartetului transferat face parte și Andrei Damian, fost sportiv al SCM U Craiova în prima parte a sezonului, dar și Andrei Iliescu, adus de la Steaua CSM Eximbank București. Fost component al loturilor naționale de juniori, Iliescu a câștigat titlul de campion național cu Steaua în anul 2015, făcându-și anul trecut dubutul în Eurocupă alături de steliști.

Lotul complet al jucătorilor care au participat la antrenamentul de lui a Cuza Sport Brăila

Şerban Bălan Halici, Claudiu Lungu, Dragoş Viuleţ, Dragoş Alexandru, Edy Trifan, Florin Voiculeţ, Eduard Urdă, Cristian Corneanu , Alexandru Koler, Alex Stănculea. Au lipsit din motive obiective Andrei Căpuşan, Ciprian Ţelinoiu şi Bogdan Cezar Sandu.

Obiectivul formației este promovarea în Liga Națională de Baschet masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!