Stiri

Pau Gasol devine cel mai bun marcator din istoria FIBA EuroBasket

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.09.2017

Pau Gasol a devenit cel mai bun marcator din istoria FIBA EuroBasket. El a reușit această performanță în meciul cu Ungaria, terminat cu 20 puncte. El l-a depășit în clasamentul marcatorilor all-time pe colegul său de la San Antonio Spurs, Tony Parker.

Pau Gasol a marcat pe finalul primei reprize din meciul cu Ungaria un coș de 3 puncte prin care a ajuns la 1.105 de puncte. Până la finalul meciului pivotul a mai adăugat 6 puncte prin care a ajuns la borna 1.111. Pau va mai juca cel puțin un meci la FIBA EuroBasket 2017 și are șansa de a-și mări zestrea de puncte la competiția europeană.

📈👌 With this basket @PauGasol became the new FIBA #EuroBasket All-Time leading scorer!

#LegendGasol #EuroBasket2017 pic.twitter.com/fq0yy3KkY8

— FIBA (@FIBA) 7 septembrie 2017
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!