Stiri

Pau Gasol nu se gândește la retragere

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.07.2019

pau gasol retragere

Pau Gasol este agent liber în această vară după ce și-a încheiat conturile cu Milwaukee Bucks și se gândește la revenirea în NBA. O fractură de stres la piciorul stâng i-a scurtat sezonul pivotului iberic care începuse stagiunea la San Antonio Spurs.

Pe 6 iulie 2019, Pau Gasol va împlini vârsta de 39 de ani dar nu se gândește la retragere. Într-o declarație oferit pentru ESPN, Pau a spus că este nerăbdător să revină la antrenamente:

„Recuperarea după operație a fost ușoară și mă aștept să fiu declarat apt pentru activitățile baschetbalistice în august. Abia aștept să încep din nou antrenamentele.”

Gasol a traversat cel mai dificil sezon al carierei în 2018/2019. Pivotul spaniol a terminat cu medii statistice de 3.9 puncte și 4.6 recuperări, cele mai scăzute din întreaga sa carieră în NBA. Pau are 18 sezoane la activ în NBA, unde a jucat pentru Memphis Grizzlies, Los Angeles Lakers, Chicago Bulls, San Antonio Spurs și Milwaukee Bucks. El are două titluri în palmares, cucerite cu Lakers.

Accidentarea suferită pe parcursul sezonului trecut îl va ține departe pe Pau Gasol departe și de FIBA Basketball World Cup 2019. Este de așteptat ca Spania să nu se poată baza pe legenda ei, într-o grupă destul de facilă din care mai fac parte Iran, Puerto Rico și Tunisia.

*foto: Mark Blinch/CP/ABACAPRESS.COM

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!