Stiri Cupa României Feminin

Paul Nicolae: ”Dorim să marcăm peste 60 de puncte”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
19.09.2014

Paul Nicolae, antrenorul principal  al formației SCM CSS Craiova, a declarat despre partida de Cupă  de la Cluj că principalul obiectiv al echipei este marcarea a peste 60 de puncte. Totodată, tehnicianul promite că elevele sale nu se vor preda ușor, sperând la un rezultat pozitiv.

”Este prima partidă oficială a echipei și sperăm să facem un joc bun. A revenit la echipă și Adina Pop, o jucătoare cu experiență care cu siguranță ne va ajuta foarte mult. În rest lotul este cam același de anul trecut, cu jucătoare tinere, toate din Craiova și care vor să demonstreze că își merită locul în echipă. Meciul de la Cluj  va fi foarte greu, nu pornim ca favoriți, dar prin prisma jocului nu vom spune nu, dacă vom avea șansa să câștigăm. Principalul obiectiv al meu este să marcăm peste 60 de puncte în acest meci.”

Universitatea Cluj și SCM CSS Craiova se întâlnesc în prima manșă a optimilor de finală din Cupa României, sâmbătă, de la ora 15.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!