Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix Galați s-a impus în fața celor de la Timba Timișoara

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
31.03.2018

Phoenix Galați s-a impus în cea de-a doua etapă a grupei valorice 7-12

Deși partida se anunța a fi una ușoară pentru echipa gazdă, bănățenii au ținut piept cu brio, iar diferența dintre cele două după primul act era de doar 3 puncte, scor 21-18.  Sfertul al doilea a consemnat desprinderea gălățenilor, care au ajuns până la +18, însă cei de la Timba Timișoara nu au renunțat și au continuat să forțeze revenirea în repriza a doua. În ultimul act al partidei, cei de la Phoenix Galați si-au menținut avantajul și și-au adjudecat partida, scor 80-70.

Tony Gugino a fost omul meciului pentru învingători, terminând meciul în double double, cu 12 puncte și 10 recuperări. De partea cealaltă, Pavle Reljic și a trecut în cont 20 de puncte, 4 recuperări și 3 pase desive, toate pentru o cotă a eficienței de +22.

*foto: Facebook Phoenix Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!