Stiri Liga I Masculin

Phoenix U se întăreşte cu încă un stranier

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
01.02.2015

Conştient de importanţa meciurilor care vor urma, Florin Nini nu a stat cu mâinile în sân şi a perfectat un transfer important. Este vorba de americanul Bryan Harrison, 30 de ani, 188 cm, conducător de joc, care în ultimii cinci ani a evoluat în Europa: Kazakstan, Lituania şi Macedonia.

„Este un jucător cu experienţă europeană şi care sunt convins că ne va ajuta în momentele importante ale jocului pentru a avea un parcurs constant bun în evoluţia echipei şi a rezultatelor. Noi avem o echipă tânără şi un jucător ca el va da încredere şi va ajuta şi alţi jucători să se formeze într-un sistem de joc organizat. Experienţa şi cunoştinţele lui Harrison vor fi exemplu de urmat şi pentru jucătorii mai tineri”, ne-a declarat antrenorul şi managerul de la Phoenix U, Florin Nini.

Echipa gălăţeană îşi continuă programul intens de antrenamente. Grupa semifinală va debuta abia peste două săptămâni, iar programul turului pentru echipa din oraşul de la Dunăre este următorul: cu Politehnica Iaşi (15 februarie), cu Rapid Bucureşti sau CSU Cuadripol Braşov (22 februarie), cu Ştiinţa Bucureşti (1 martie), cu Dinamo Bucureşti (8 martie), cu CSM VSKC Miercurea Ciuc (15 martie).

După încheierea returului, primele patru clasate vor continua lupta pentru promovarea în Liga Naţională în Final Four.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tudor Andrei S :

    Hai să vedem...
    Abia aștept noi echipe în Liga Națională! Chiar sunt curios să văd cum va reacționa Galațiul când va lua contact cu LNBM (sunt șanse foarte mari!); re-aștept Politehnica Iași pe prima scenă, de-asemenea :)

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!