Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix joacă acasă cu BCM U FC Argeș Pitești

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
20.10.2017

phoenix bcm u pitesti

Phoenix va juca pentru a treia oară consecutiv în sala Polivalentă Dunărea. De data aceasta, formația pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică va primi vizita celor de la BCM U FC Argeș Pitești.

Cu toate problemele financiare existente, Phoenix a pornit lansat cu patru victorii consecutive și vrea să continue pe aceeași linie având și avantajul terenului propriu. Victoriile au venit în fața celor de la Dinamo în Cupa României, dar și împotriva lui BC Mureș și Poli Iași în LNBM. Cameron Rundles a fost cel mai bun om al lui Phoenix în victoria din ultimul meci, în compania celor de la Poli Iași, scor 79-70. Americanul a înscris în acea partidă 20 de puncte, cu 7 pase decisive și 4 recuperări.

Misiunea va fi una dificilă pentru Phoenix. Oaspeții de sâmbătă și-au construit însă o echipă puternică cu care și-au propus o calificare în careul de ași pentru acest sezon. BCM U Pitești vine la rândul său după o victorie importantă pe teren propriu, scor 78-64. Nick Russell a fost principalul artizan al victoriei, cu 27 de puncte și 9 recuperări.

Formația piteșteană conduce cu 4-2 în întâlnirile directe. Sezonul trecut cele două echipe s-au confruntat de două ori și victoriile au fost împărțite: 95-73 pentru Phoenix, la Galați respectiv 75-49 pentru BCM U FC Argeș la Pitești.

Meciul dintre phoenix Galați și BCM U Pitești are loc sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 19:00.

*foto: Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!