Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix primește vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
13.10.2017

phoenix sepsi

Sala Polivalentă Dunărea din Galați găzduiește sâmbătă 14 octombrie primul cuplaj baschetbalistic din acest sezon. Partida de deschidere va aduce față în față, de la ora 17.00, formațiile feminine Phoenix Galați și ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Campioanele din ultimele două ediții de campionat conduc cu 10-0 în confruntările directe și pornesc cu prima șansă și de această dată.

Echipa pregătită de Eugenio Rodrigues a reușit un meci bun etapa precedentă la Brașov, unde au pierdut la limită, scor 62-61 cu Olimpia CSU, și va încerca să dea o replică pe măsura adversarelor.

„Ne așteaptă un meci greu împotriva campioanei, însă noi jucăm fără presiune și vom încerca să ne bucurăm de jocul de baschet în sine”, a declarat internaționala Alexandra Dumitrache, căpitanul de la Phoenix.

Sepsi a ajuns la Galați direct de la Torun unde joi seara a pierdut cu Energia, scor: 69-84 la debutul în EuroCup  

Oaspetele au câștigat primele două jocuri din campionat și conduc în clasament în timp ce gălățencele au pierdut ambele meciuri.

Partida va fi condusă de arbitri Valentin Negrea, Bogdan Badea și Alexandru Sandu, iar comisar FRB a fost desemnat Romi Stănciulescu.

*foto: Gyurko-Henning Balasz

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    TINETI-VA TARE...SINTETI MAI BUNE SI VETI CASTIGA!! SUCCES!!

    cu 6 ani în urmă (14.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!