Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Piteștiul încă speră la semifinale

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.05.2014

Meciul III

Vineri, 2 mai

Sala Sporturilor "Trivale"


0    2

Sala Sporturilor din Trivale va găzdui jocurile dintre BCM-U Piteşti şi BC Mureş Tg. Mureş, din primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de baschet.

Elevii lui Hristu Şapera sunt obligaţi să nu facă niciun pas greşit şi să ducă astfel calificarea în meciul decisiv. BC Mureș Tg. Mureș conduce seria cu 2-0 după 76-71 și 80-69 în partidele de pe Mureș.Totodată, în al doilea joc, piteştenii aveau un avans substanţial, însă nu au reușit să ducă la bun sfârșit meciul.

Jocul III dintre BCM-U Piteşti şi BC Mureş Tg. Mureş este programat vineri, 2 mai, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Trivale. În cazul în care argeșenii obțin victoria, meciul patru va avea loc sâmbătă începând cu ora 18.15. Dacă mureșenii se impun și în cel de al treilea joc seria se termină.

Hristu Șapera l-a pierdut pentru această partidă pe Mako Djurkovic. Pivotul argeșenilor s-a accidentat în primul joc de la Tg. Mureș și nu a putut fi recuperat nici până în acest moment.

Gazdele fac apel la publicul local să își încurajeze favoriții fiind de părere că împreună pot întoarce soarta calificării.

Mureșenii lui Srecko Sekulovic vin la Pitești cu un moral bun și își doresc să rezolve soarta calificării într-una din cele două jocrui de pe malul Argeșului.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Bc Mures
    Mult succes Bc Mures!!!

    cu 9 ani în urmă (01.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!