Stiri

Playoff Euroligă. Panathinaikos Atena a umilit Real Madrid

Eduard Popa

Eduard Popa
18.04.2018

panathinaikos real madrid

CSKA Moscova și Panathinaikos Atena au reușit primele victorii în playoff-ul Euroligii.

CSKA a obținut o victorie extrem de dificilă pe teren propriu împotriva concitadinei Khimki, scor 98-95. În absența lui Kyle Hines și cu Nando de Colo indisponibil în a doua repriză, CSKA s-a văzut condusă după trei sferturi de Khimki. Cu toate acestea gazdele au deschis sfertul patru cu un run de 11-0, cu Westermann și Hunter în prim plan și au reușit apoi să mențină conducerea până la sfârșitul partidei.

Sergio Rodriguez a fost cel mai bun om al meciului pentru CSKA, cu 22 de puncte, 5 pase decisive și 5/8 de la 3 puncte, în timp ce Alexey Shved a adunat 22 de puncte și 6 pase decisive pentru echipa învinsă.

Meciul 2 dintre CSKA și Khimki se joacă joi, 19 aprilie, de la ora 20:00, și va fi difuzat pe Digi Sport 4.

În al doilea meci al serii, cei de la Panathinaikos și-au răzbunat patronul amendat de Euroligă, care a amenințat că va retrage echipa din competiție, și au zdrobit Real Madrid de la primul până la ultimul fluier. După doar 5 minute Pana avea un avantaj de 20-1 și nu a mai primit înapoi tot restul partidei. Au condus la un moment dat chiar cu 35 de puncte și au câștigat primul duel al seriei cu Real Madrid cu scorul de 95-67. Mike James a adunat 24 de puncte și 8 pase decisive iar Nick Calathes a strâns 11 puncte și 16 pase decisive, un nou record pentru playoff-ul Euroligii.

Al doilea meci al seriei se joacă tot joi, 19 aprilie, și va fi difuzat pe Digi Sport 4, cu începere de la ora 21:45.

Miercuri, 18 aprilie, se joacă primul meci din seriile Olympiakos – Zalgiris și Fenerbahce – Baskonia. Programul integral al playoff-ului Euroligii e disponibil aici.

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!