Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Popa Calotă: "Ne-am simţit prea devreme învingători"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.05.2014

Foto: csufans.ro

CSU Sibiu a beneficiat de un avantaj de 18 puncte în meciul 4 al confruntării cu "U" Mobitelco Cluj-Napoca, însă nu a fost suficient pentru a învinge şi a se califica în semifinalele LNBM. Gruparea pregătită de Miodrag Perisic a cedat la un punct, scor 89-90, la capătul unei confruntări care a avut nevoie de o repriză de prelungiri.

Total Baschet a stat de vorbă cu Popa Calotă, sportivul care a marcat în prelungiri 9 din cele 10 puncte ale sibienilor. Cel poreclit "Kevin" crede că problema principală a fost legată de mentalitate, crezându-se învingători prea devreme.

Aţi condus cu 18 puncte, însă în cele din urmă aţi cedat în prelungiri. Cum îţi explici acest eşec?

Cred că ne-am văzut direct câştigători şi că aceasta a fost problema noastră principală. Când ne-am simţit învingători cred că am jucat puţin cu trac. Am avut şansa noastră, însă clujenii au recuperat ofensiv foarte mult, pe asta s-au bazat. Oricum trebuie să revină la noi acasă, pentru meciul cinci, unde sper cu ajutorul publicului să ne impunem.

Ce s-a întâmplat în repriza a doua, când clujenii au reuşit un parţial de 19-4?

Clujul este o echipă valoroasă, au o mulţime de arme. Cum am revenit noi de la 18 puncte acasă şi am câştigat în over time exact aşa au făcut-o şi ei sâmbătă. Trebuia să profităm de şansa noastră, dar asta e, mergem înainte.

Ai preluat iniţiativa în prelungiri, marcând 9 din cele 10 puncte ale echipei ...

Sincer m-am simţit nevoit, n-am considerat că mulţi au făcut pasul înainte şi am zis că nu e nimic de pierdut, mi-am încercat norocul şi ieşit pe moment bine.

Doreşti să vorbeşti despre arbitraj?

Nu, nu mă interesează arbitrajul. Am mai trecut prin tot felul de episoade în viaţa mea, am mai condus cu 2-0 Asesoft-ul, acum am condus cu 2-0 pe "U" Mobitelco. Câteodată chiar nu ştiu ce să cred. Nu pot decât să spun asta e şi să privesc înainte.

Meciul 5 va avea loc la Sibiu, pe data de 7 mai.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu just me :

    ...
    in orice sport totul se termina cand arbitrul/arbitrii fluiera finalul partidei. pacat ca n-ati invatat asta desi multi din echipa sunteti trecuti de 30 ani. pacat ca mai credeti in cai verzi pe pereti. si inca ceva: nu stiu care este penibilul care a comentat partida dar a dat pe post o serie de informatii gresite (partida decisiva ar fi, in opinia lui, luni).

    cu 10 ani în urmă (04.05.2014)
    • U BT Cluj-Napoca cristy801:

      ...
      si tot comentatorul ala zicea cate greseli personale avea fiecare si nu cred ca a nimerit vreodata numarul exact.. dupa vreo 5 minute se corecta de nu mai intelegeai nimic

      cu 10 ani în urmă (04.05.2014)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Diana. :

    Calota
    Anul trecut Burlacu a fost suspendat o etapa pentru cotul pe care i l-a dat unui jucator de la Oradea. Anul asta Calota i-a tras un cot zdravan lui Cuic si primeste un simplu faul,nu anti sportiv,nu suspendare...

    cu 10 ani în urmă (04.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      CAlota
      Nu comenta ca o sa dea astia cu bata dupa tine si o sa te faca troaca de porci!

      cu 10 ani în urmă (04.05.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!