Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: „Cred că Sibiul este surpriza campionatului de până acum”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.11.2017

BCMU FC Argeș Pitești întâlnește de la ora 18, pe teren propriu, pe BC CSU Sibiu. Cel mai bun marcator al gazdelor, Porter Troupe, crede că sibienii joacă cu foarte multă încredere în atac datorită libertății pe care le-o acordă antrenorul Dan Fleșeriu. Aceștia au învins ocupantele podiumului din sezonul trecut.

„Cred că Sibiul este surpriza campionatului de până acum prin cele 3 victorii mari obținute. Mă aștept la un meci greu, trebuie să fim la potențialul nostru maxim. Întâlnim o echipă care joacă cu multă încredere în atac. Este clar că antrenorul le acordă multă libertate”, a declarat Porter Troupe, citat de scmpitesti.ro.

„Pentru mine a fost grozav să aleg Piteștiul. Domnul Șapera mi-a spus că mă vrea aici iar acesta a fost cel mai important lucru. Atmosfera din interiorul echipei e una minunată, avem oameni grozavi aici. Mulțumesc fanilor pentru susținerea pe care ne-o aduc la fiecare meci, ne dau o putere în plus. Îi rog să continue să aibă încredere în noi și să ne sprijne. Vom face tot posibilul ca toți să fie fericiți!”, a mai spus Troupe, pentru site-ul oficial al grupării alb-violete.

Cele două echipe sunt la egalitate de puncte cu un bilanț de 3 victorii și o înfrângere. 

*foto: scmpitesti.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Porter pe legale
    Cum să fie Sibiul surpriza campionatului. Echipa care a pierdut greu in semifinale anul trecut si in decisiv finala mica. Faptul ca au schimbat jucatorii nu cred ca a facut din Sibiu o echipa mai putin de bagat in seama. Poate pentru Pitesti e o surpriza ca a castigat 3 meciuri din 4. Hai sa fim sanatosi!

    cu 6 ani în urmă (03.11.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      re
      Si cu asta 4/5 :)))

      cu 6 ani în urmă (03.11.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!