Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestație de excepție pentru Jonte Flowers la revenire

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.05.2014

Jonte Flowers a revenit pe parchet într-un meci oficial pentru CSU Asesoft Ploiești după aproape 6 luni de zile. Americanul a fost nevoit să stea departe de terenul de joc după ce s-a accidentat la tendonul lui Achile în partida de EuroCup cu Pinar Karsyiaka. Revenirea lui Flowers a fost de bun augur pentru Asesoft care a reușit să se impună și să trimită seria cu U Mobitelco Cluj în joc decisiv.

Jonte Flowers a fost trimis din prima secundă pe parchet de Vladimir Arnautovic și a petrecut 30 de minute în teren. Extrema fundaș a terminat partida cu 24 de puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive. Sportivul american a reușit 6/8 de la 2 puncte, 3/10 de la 3 puncte și 3/3 de la linia de libere. Flowers a avut o minge pierdută și 2 câștigate care iau adus un indice al eficienței de 22 de unități.

Această partidă a fost prima pentru Jonte Flowers disputată în playoff-ul LNBM. El a intrat în echipă în locul lui Vladimir Tica și a adus un mare plus pentru Asesoft. Flowers avea deja după primele 20 de minute ale jocului 18 puncte marcate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!