Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestație modestă pentru Milos Bojovic în disputa cu ”U” BT Mobitelco

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.02.2014

Cel mai bun marcator al Ligii Naționale, jucătorul celor de la CSU Sibiu, Milos Bojovic, a avut o prestație destul de ștearsă în înfrângerea echipei sale la Cluj, împotriva celor de la ”U” BT Mobitelco, scor 68-92. 

Aproape 38 de minute a fost prezent Bojovic pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, timp în care a marcat 13 puncte, mult sub media lui stagională, având de asemenea și 5 mingi recuperate, 2 pase decisive, o intercepție și o minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 8 unități, aceasta fiind a 4-a cea mai slabă cifră a sezonului pentru baschetbalistul sârb. 

Totodată, Bojovic a avut 5 reușite din interiorul semicercului din 12 aruncări, pentru un procentaj de 42%, iar la linia de libere a terminat cu 3 marcate din 4 posibile. De asemenea, acesta și-a încercat norocul și de la mare distanță, de 4 ori, însă nu a marcat niciodată. 

Timp de 15 ori a jucat Milos în această stagiune pentru gruparea de pe Cibin, timp în care a acumulat medii de 20.0 puncte marcate pe meci, 4.9 recuperări, 3.1 pase decisive, 1.9 intercepții, 2.3 mingi pierdute și 19.1 la eficiență, totul în 34:10 minute petrecute pe parchet. 

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!