Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestații solide pentru Bogavac și Shiloh în eșecul cu CSM Oradea

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
16.02.2014

Slavisa Bogavac și Kyle Shiloh au reușit evoluții consistente în meciul pierdut de Gaz Metan în fața lui CSM Oradea, scor 74-81.

Sârbul s-a aflat la cel mai bun joc în Liga Națională, stabilind recorduri personale la puncte, recuperări și pase decisive, trecându-și totodată în cont primul double-double. Acesta a izbutit 23 de puncte , 15 recuperări și 2 assist-uri, la care a adăugat 5 intercepții și tot atâtea mingi pierdute în 33 de minute de joc, pentru 28 la eficiență. Cea mai remarcabilă reușită a lui Bogavac a fost o aruncare de la peste 12 metri distanță de coș venită în ultima secundă a primei reprize.

Shiloh a petrecut 37 de minute pe parchet, timp în care a marcat 23 de puncte și a recuperat 8 mingi. Americanul a avut 5/11 la aruncările din afara semicercului și a terminat jocul cu 25 de unități la eficiență. Conducătorul de joc și-a stabilit astfel un record de puncte marcate în LNBM.

Următorul meci pentru trupa lui Marcel Țenter este programat pentru marți, 18 ianuarie, în Rusia, pe terenul lui Krasnye Krylia Samara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!