Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prima prestație de remarcat a lui Tyronn Mitchell la Tîrgu Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
03.11.2013

După cinci etape, Tyronn Mitchell părea să fie dezamăgirea sezonului la Tîrgu Mureș, cu medii cu puțin peste un punct pe meci și eficiență medie sub 3. În partida cu Chiajna însă, el a prins o zi bună și și-a îmbunătățit mediile, după ce a stabilit un record personal la mai multe categorii.

Mitchell a totalizat 12 puncte (3 din 3 de două puncte, 2 din 5 de trei puncte), 6 recuperări (2 ofensive), 4 pase decisive, 5 intercepții. El a pierdut o singură posesie în cele aproape 21 de minute jucate. Astfel, indicele lui de eficiență a ajuns la 23, cu care a fost al doilea cel mai eficient jucător (după Martinic) al mureșenilor în partida din etapa a șasea.

Pentru Mitchell, această evoluție a adus noi recorduri stagionale la capitolele: puncte marcate, eficiență, pase decisive și intercepții.

Această performanță se poate datora și diferenței de valoare între cele două adversare: Chiajna a fost o pradă ușoară pentru BC Mureș, care s-a impus cu scorul de 109-58.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!