Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primele transferuri în această vară pentru SCM Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
29.07.2018

brandon randolph transfer scm timisoara

SCM Timișoara (fosta BC SCM Timișoara) a făcut primele mișcări în perioada extrasezon, la o zi după ce l-au confirmat pe Miodrag Perisic în funcția de antrenor principal, în locul lui Tudor Costescu.

Astfel, SCM Timișoara a anunțat faptul că l-a legitimate pe Brandon Randolph, un american în vârstă de 23 de ani, aflat la primul angajament de profesionist. Acesta este proaspăt absolvent al universității Utah Valley, pentru care a avut medii de 10.6 puncte, 3.8 recuperări și 4.8 pase decisive pe partidă în 32,4 minute. În ultimul sezon din NCAA, Randolph a bifat 32 prezențe, toate ca titular. Randolph joacă pe poziția 1 și are o înălțime de 1m88 și 86 de kilograme.

Americanul reprezintă primul transfer efectuat de SCM Timișoara în această vară, care din echipa de anul trecuut îl mai are legitimat doar pe pivotul Adrian Diaz. Printre cei care au plecat se numără și Lucas Tohătan și Tudor Gheorghe.

În locul celor doi tineri baschetbaliști, potrivit surselor totalbaschet.ro Timișoara este foarte aproape să îl semneze pe Dragoș Diculescu.

În sezonul precedent Diculescu a activat la CSM Steaua, a reușit medii foarte bune în această vară la Eurobasket U20 – divizia A. El a strâns 12,4 puncte, 6,3 recuperări și 3,9 pase decisive în 29,2 minute pe meci, cu un procentaj excelent de la 3 puncte, de 48,4%.

Diculescu a jucat în 14 meciuri pentru prima echipă a Stelei, pentru care a reușit medii de 1,4 puncte pe întâlnire.

*foto: deseretnews.com

8 comentarii la aceasta stire:
  • bulcul :

    Parcă
    Mi-e mai frica de asta si Diaz, decat de bulgarul-Dykes-Moldoveanu sau Watson-Richard-Barnette.

    cu 5 ani în urmă (29.07.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nici poveste
      Moldoveanu sau Barnette sub Diaz. Sunt si de alt profil, cam greu de comparat. Barnette si Moldoveanu sunt 3-4 mobili care iti dau si stop shoot si 3, iar Diaz e un 4-5 cu marea majoritate a fazelor in low post.
      In ce priveste Randolph - Marinov - Watson cred ca e destul echilibru avand in vedere experienta la nivel profesionist a ultimilor 2 si faptul ca Randolph a jucat doar in colegiu unde apararile sunt cam praf, in sensul ca nu se pune accentul pe aparare. Vom vedea pe teren cum se prezinta situatia.

      cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    • bulcul:

      Nu voiam
      Sa compar jucatorii, avand in vedere ca nu joaca pe aceleasi pozitii. Imi aduc numai aminte de unul dintre cele mai nesuferite combo-uri contra caruia am jucat: Adamovic si Barro.

      Diaz e, de asemenea, foarte atletic, energic; s-a descurcat in majoritatea situatiilor sa bage mingea in cos cand a primit-o. La fel ca Barro, atunci. Cu 1-le asta, daca se dovedeste potrivit, in cele din urma, s-ar putea sa fie tot ce are nevoie Timisoara pentru a castiga unele meciuri mai importante.

      cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nesuferit Barro?
      In ce sens? Foarte eficient? Altfel el pare pita lui Dumnezeu 😄

      cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    • bulcul:

      Da
      In sensul ala ca nimeni nu avea idee cum sa-l opreasca. Foarte solid si puternic si totodata foarte agil pentru noi.

      cu 5 ani în urmă (31.07.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    StudentU
    În colegiul american nu este ca și în NBA cu apărarea. Acolo se apără destul de intens și se aplică pași pornire

    cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      eu am vazut live
      cateva meciuri, chiar derbyuri. Am fost in Iowa acum vreo 5 ani. Iowa cu Notre Dame parca (asta fiind si un fel de derby) si inca vreo doua.
      Si ce am mai vazut prin clipuri, etc.

      Chiar nu mi se pare ca au intensitate in aparare. Se merge mult to pe relatia 1 la 1, pe patrunderi, 3uri.
      Alta e treaba in baschetul profesionist. Plus ca Utah valley nici nu e in Big10 deci cel mai inalt nivel de NCAA.
      In fine, vedem ce poate pe teren, n-am zis ca nu-i valoros, doar ca va avea nevoie de ceva timp de adaptare. Ca timpul asta va fi una-doua luni sau unul-doua sezoane, ramane de vazut.

      cu 5 ani în urmă (30.07.2018)
    Raspunde
  • bulcul :

    Ma enervam
    Ma scotea din sarite cand il vedeam cat de usor era pentru el sa mai bage niste cosuri. La fel si Diaz. Astia care se descurca bine-bine sub panou, de la noi, fac cele mai nespectaculoase puncte si le tot fac una-ntr-una :)) Denison n-a fost rau in ultimul sezon, da' chiar voiam si eu un plictisitor de-asta eficient in loc de 2 PG.

    cu 5 ani în urmă (31.07.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!