Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radovan Markovic, la cea mai modestă prestație stagională

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.01.2014

Radovan Markovic, jucătorul sârb de la CSM Oradea, a avut o prestație ștearsă în meciul pierdut de bihoreni la Cluj, scor 69-70. Baschetbalistul a terminat cu doar un punct la eficiență, aceasta fiind cea mai slabă cifră a sa în sezonul 2013-2014.

În cele 21 de minute jucate, Markovic a înscris doar 4 puncte, a avut 2 recuperări, o pasă decisivă și 2 mingi pierdute. Sportivul din țara vecină nu a aruncat niciodată din interiorul semicercului, în timp ce de la mare distanță și-a încercat șansa de 4 ori, mingea intrând în coș doar o singură dată. De asemene, acesta a mai beneficiat de 2 aruncări libere, din care a fructificat doar una. 

Radovan Markovic are în sezonul actual, în 13 prezențe în maieul roș-albastru medii pe meci de 10.5 puncte, 1.8 pase decisive, 1.3 recuperări, 1.6 mingi pierdute și 8.2 unități la eficiență, totul în 21.22 minute jucate. În tot acest timp, șeptarul orădenilor a acumulat procentaje de 46.7% de la 2 puncte, 46.2% de la mare distanță, respectiv 90.0% de la linia de pedeapsă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!