Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radovan Markovic, principalul remarcat al echipei din Oradea în decisivul cu Asesoft Ploieşti

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.06.2014

CSM Oradea a cedat în ultimul meci al sezonului 2013-2014, mai exact în decisivul din finala cu CSU Asesoft Ploieşti, scor 94-100, la capătul unui meci extrem de echilibrat şi captivant. Cel mai bun jucător al roş-albaştrilor în acest meci a fost Radovan Markovic, sârbul fiind cel mai bun marcator al trupei lui Achim, cel mai eficient, având şi procentaje foarte bune.

Luând în detaliu prestaţia extremei bihorene, acesta a început meciul din postura de rezervă, însă până la finalul jocului a bifat 24 de minute în teren, având 21 de puncte, o recuperare şi o intercepţie, totul pentru un indice la eficienţă de 20 de unităţi. Din punct de vedere al procentajelor, dacă Markovic reuşea să înscrie toate cele 8 aruncări pe care le-a încercat de la mare distanţă şi nu doar 5, atunci acesta termina perfect meciul la acest capitol statistic. Radovan a avut 100% (2/2) din interiorul semicercului, 63% (5/8) de la 3 puncte, respectiv 100% (2/2) din dreptul linie de fault.

Radovan Markovic a terminat sezonul 2013-2014 din LNBM cu 29 de meciuri jucate pentru Oradea, 18 în sezonul regulat şi 11 în play-off. După toate aceste partide jucate, sportivul din Serbia a acumulat medii totale de 11.7 puncte, 2.0 recuperări, 2.3 pase decisive şi 1.5 mingi pierdute, iar la eficienţă a contabilizat 11.0, totul în 22:46 minute petrecute pe parchet. 

*Foto: Roby Boros Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!