Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Stroescu: „Întâlnim cea mai slabă echipă din campionat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.03.2014

Energia Rovinari se va deplasa astăzi, la București, pentru a disputa meciul cu „lanterna roșie” din Liga Națională, Farul Constanța. Debutul confruntării se va consemna la ora 14:00. Radu Stroescu, președintele secției de baschet al clubului CS Energia Rovinari, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei despre duelul cu „marinarii”, dar și despre ceea ce urmează pentru gruparea olteană în următoarea perioadă.

„Întâlnim cea mai slabă echipă din campionat, nu cred că vom avea probleme în a ne impune. Vom câştiga cele două puncte care ne asigură în proporţie de 100% accederea în play-off. Vom câştiga acest meci, este foarte important să nu se accidenteze vreun jucător pentru că ne aşteaptă în continuare meciuri importante. Prin jocul rezultatelor poate ajungem să ne clasăm pe locul 7 şi astfel să evităm Asesoftul în play-off”, a declarat oficialul oltean.

De asemenea, acesta a explicat de ce meciul cu Farul din Constanța se va disputa la București. 

„Nu se poate juca la Constanţa pentru că sala de acolo este ocupată cu organizarea unor competiţii sportive, aşa că cei de la Farul ne-au solicitat să jucăm luni. Nu am fost de acord pentru că am fi avut mai puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti meciul cu Oradea din ultima etapă, aşa că vom juca sâmbătă de la ora 14.00, în Capitală în sala Federaţiei Române de Baschet. Este foarte bine că jucăm la Bucureşti, este o deplasare mai scurtă decât ar fi fost la Constanţa, ne vom şi întoarce seara acasă şi astfel avem timp suficient să pregătim meciul din ultima etapă cu CSM Oradea”, a încheiat Radu Stroescu.

Înaintea acestui duel, elevii lui Florin Nini se poziționează pe locul 7 în clasament cu 37 de puncte acumulate și un bilanț de 13 victorii și 11 înfrângeri, însă cu un meci mai mult disputat decât BCM U Pitești. De cealaltă parte, Farul va termina mai mult ca sigur pe ultima poziție a clasamentului, având până în acest moment 23 de meciuri pierdute și doar unul câștigat, și cel mai probabil va rămâne așa având în vedere că joacă în ultimele 2 etape cu Energia și ”U” BT Mobitelco Cluj-Napoca. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!