Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rapid București, fără punct marcat în repriza secundă a meciului cu CSM Târgoviște

Paul Olar

Paul Olar
22.10.2014

Rapid București a pierdut categoric meciul de astăzi cu CSM Târgoviște. Campioana României s-a impus cu scorul de 104-22, într-o confruntare ce a contat la etapa cu numărul VI din Liga Națională de baschet feminin.

Pe lângă un ecart considerabil de partea dâmbovițencelor, confruntarea a adus o lipsă de productivitate rar întâlnită la nivel de prim eșalon. Din acest punct de vedere, menționăm faptul că trupa lui Dan Militaru nu a fost capabilă să înscrie niciun coș în repriza secundă.

Mai mult, primul punct al bucureștencelor a venit abia în minutul cinci, când fetele pregătite de către Dan Fleșeriu conduceau cu 16-0. Până la finalul sfertului doi, Rapid a izbutit alte 18 puncte, cele mai bune marcatoare fiind Roxana Bejan și Veronica Pană, cu câte 6 puncte fiecare.

Aruncând o privire peste statistica bucureștencelor, observăm procentaje de 23% la două puncte, 6% la mare distanță, respectiv 75% de la linia de pedeapsă. Totodată, amfitrioanele de miercuri au pierdut posesia balonului de 40 de ori, terminând încleștarea cu -25 la eficiență.

Rapid are, până la ora actuală, un bilanț de o victorie și cinci eșecuri.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!