Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Record negativ pentru Cătălin Burlacu

Paul Olar

Paul Olar
14.05.2014

CSU Ploiești s-a înclinat în primul meci al semifinalei cu “U”-BT Mobitelco. Ardelenii s-au impus cu scorul de 89-99, profitând (și) de prestația modestă a unor baschetbaliști prahoveni.

Printre aceștia se numără Cătălin Burlacu, cel care nu a reușit marți seara să înscrie vreun punct. Căpitanul Asesoft-ului a petrecut pe parchet 21:50 de minute și a avut 0/2 din interiorul semicercului, 0/4 de la mare distanță, respectiv 0/2 de la nivelul liniei de pedeapsă.

Ieșeanul a izbutit însă patru pase decisive și o recuperare, terminând partida cu -2 la eficiență. El a stabilit un record negativ, din moment ce în actualul sezon nu a existat partidă în care să marcheze sub 2 puncte.

În actualul sezon, Burlacu are medii de 7.7 puncte, 4.9 recuperări și 2.0 pase decisive.

*Foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!