Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Record personal de pase decisive pentru Josh Sparks

Paul Olar

Paul Olar
06.04.2014

"U"-BT Mobitelco a făcut spectacol în partida cu Farul Constanța. Ardelenii s-au impus, scor 103-68, iar publicul prezent la meci a savurat din plin slam dunk-urile izbutite de gazde. Printre jucătorii clujeni ce s-au remarcat sâmbătă s-a numărat Josh Sparks.

Americanul a fost cel mai eficient baschetbalist al confruntării, extrema contabilizând un indice de 33. Sportivul originar din statul Georgia a avut 10/14 din interiorul semicercului, respectiv 2/2 de la la libere, pentru un total de 22 de puncte. Jucătorul de peste ocean a recuperat 10 mingi și a pasat decisiv de 6 ori, izbutind astfel un record personal în Liga Națioanlă.

Josh a petrecut pe parchet 24:22 minute, el având medii stagionale de 11.3 puncte, 5.4 recuperări și 1.6 pase decisive.

*Foto: Silviu Cristea; *Video: Doru Daroczi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!