Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Record stagional la coșuri de trei puncte pentru Mihai Silvășan

Paul Olar

Paul Olar
18.01.2014

"U"-BT Mobitelco a obținut o victorie mare vineri seara, în compania CSM-ului din Oradea. Confruntarea transmisă în direct de către postul de televiziune Digi Sport s-a încheiat cu scorul de 70-69, iar Mihai Silvășan s-a numărat printre cei mai buni oameni ai clujenilor.

În 36:49 de minute petrecute pe parchet, internaționalul român a izbutit 21 de puncte. El a avut 1/5 din interiorul semicercului și 6/9 de la mare distanță, alături de 3 pase decisive și o recuperare, evoluția sa formând un indice al eficienței de 21.

Silvășan a stabilit astfel un record personal stagional la reușitele de trei puncte. În actualul sezon, Mihai are medii de 15.5 puncte, 4.4 recuperări și 2.6 pase decisive. Mai mult, el a punctat în 36 de rânduri din spatele arcului de cerc.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!