Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Recorduri personale pentru Adomas Drungilas în victoria cu Dinamo București

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.01.2018

A trecut o lună de la sosirea lui Adomas Drungilas în România în curtea campionilor de la U-Banca Transilvania, iar acesta a adunat deja 7 partide în alb și negru la nivelul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Aseară, în victoria clujenilor 88-62 cu Dinamo, Drungilas a reușit o serie de recorduri personale, bifând season-high-ul în LNBM. 

Venit de pe banca de rezerve, centrul baltic a jucat 21 de minute împotriva alb-roșilor, timp în care a reușit să-și depășească recordurile personale la puncte marcate și eficiență. Mai exact, Drungilas a încheiat partida cu 18 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, 1 capac și o singură minge pierdută, totul pentru un coeficient la productivitate de 23 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, Adomas a încheiat cu 60% (6/10) de la 2 puncte și 75% (6/8) de la linia de libere. 

Așadar, elevul lui Mihai Silvășan a fost la o recuperare distanță să-și treacă în cont al 2-lea double-double în LNBM, după ce în runda precedentă, în fața celor de la BCM U Pitești, a terminat meciul cu 14 puncte și 10 recuperări. 

Drungilas nu a ratat niciun meci pentru U-BT de la sosirea sa în campionatul nostru, timp în care a contabilizat medii de 10.1 puncte, 5.4 recuperări, 0.9 pase decisive și 11.9 la eficiență, totul în 17:53 minute petrecute pe parchet. 

*Foto: Facebook U-BT Cluj

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!