Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Reggie Keely JR. „E foarte dificil să joci atâtea meciuri consecutive în deplasare”

Eduard Popa

Eduard Popa
28.10.2017

După înfrângerea cu CSM Steaua, performerul oaspeților a declarat pentru totalbaschet.ro:


„Am început foarte bine prima repriză deşi am avut de înfruntat o echipă competitivă, dar am intrat greu în a doua jumătate, am făcut nişte greşeli semnificative în apărare iar ei au ştiut să profite deoarece sunt o echipă valoroasă şi cu experienţă. Trebuie să ne redresăm şi cred că putem obţine mai mult data viitoare.”

Întrebat despre performanţa de a avea 20 de puncte marcate în prima jumătate jucătorul american a replicat:

„Am vrut doar să fiu agresiv şi să îmi ajut echipă cât de mult se poate. Noi am avut probleme la început cu aruncările şi eu am simţit că trebuie să reacţionez şi să încerc să îmbunătăţesc acest aspect.”

Referitor la programul echipei ieşene cu meciuri programate doar în deplasare până în luna decembrie jucătorul de 26 de ani a răspuns:

„E foarte dificil să joci atâtea meciuri consecutive în deplasare, cred că nicio altă echipă nu a trebuit să se confrunte cu aşa ceva vreodată dar cred că pentru noi va fi benefic până la urmă. Vom reuşi să ne închegăm ca echipă şi acesta va fi un pas important pentru finalul de sezon. E important să fim mai buni în fiecare zi, trebuie să rămânem uniţi, e un program greu dar nu avem ce face în această privinţă”

Cu o carieră de 4 ani în campionatul universitar american, urmat de experienţe în Olanda şi Slovacia, acest sezon este primul pentru pivotul ieşean în Liga Naţională din România. Legat de valoarea competiţiei interne acesta a opinat:

„Este un campionat fizic, toate echipele sunt experimentate şi puternice şi acesta este cel mai înalt nivel la care am participa până acum şi sunt bucuros că pot să joc împotriva unor adversari atât de valoroşi. Aici sunt folosit pe post de pivot, la colegiu evoluam atât ca pivot cât şi ca extremă de forţă. Ritmul era mai rapid, am avut în echipă unul din cei mai buni fundaşi păsători, D.J. Cooper actualmente la Monaco şi tempo-ul lui ne-a permis coechipierilor să practicăm un joc fără restrângerile poziţiilor.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!