Stiri Cupa României Masculin

Returul dintre BC Mureș și CSU Atlassib Sibiu se dispută azi

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.09.2015

Returul din prima fază a Cupei României dintre BC Mureș și CSU Sibiu este programat azi, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, după ce în manșa tur mureșenii s-au impus la 9 puncte diferență, scor 82-73. 

Partida de marți din Sala Transilvania a fost una echilibrată în prima jumătate, scorul la pauză fiind 37-36 pentru BC Mureș. Apoi, odată cu startul reprizei secunde, băieții pregătiți de Audrius Prakuraitis au apăsat pedala de accelerație, câștiând sferturile 3 și 4 cu parțiale de 25-19, respectiv 20-18 și implicit partida cu 82-73. Cel mai bun om al Mureșului a fost Goran Gajovic cu 19 puncte și 8 recuperări. De cealaltă parte, de la Sibiu s-a remarcat în mod special Octavian Popa Calotă, care a marcat 20 de puncte, având și 5 pase decisive, 5 intercepții, dar și 6 mingi pierdute. 

Trupa lui Dan Fleșeriu va avea o misiune extrem de dificilă să întoarcă cele 9 puncte consemnate în Sala Transilvania, dat fiind faptul că acum vor evolua în „Junglă”, mureșenii fiind bine cunoscuți pentru atmosfera pe care o creează acasă. Totuși, baschetbaliștii de la Sibiu au dreptul să spere la calificarea mai departe chiar dacă nu vor reuși să învingă azi, luând în considerare că există două perdante care pot ajunge în sferturi prin intermediul sistemului „lucky loser”. Până în prezent există două perdante, Timișoara cu -13 și Energia cu -8. Astfel, o victorie la cel puțin două puncte diferență a Sibiului azi îi trimite imediat pe aceștia peste Timișoara și Energia, însă un eventual eșec la mai mult de 4 puncte înseamnă automat pierderea calificării. 

Confruntarea de azi dintre BC Mureș și CSU Atlassib Sibiu va fi arbitrată de o brigadă formată din Mircea Șerban, Bogdan Podar și Dragoș Nicolae, în timp ce comisar din partea FRB va fi Mircea Martiș. 

*Foto: Zsolt Haltnagy

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    neinteresant
    Sibiul nu este interesata de CR, asta a declarat antrenorul principal.Chiar daca nu este un obiectiv cupa, nu cred ca ar trebui facute asemenea declaratii.Nu este fair-play fata de competitie, fata de echipa ta si fata de celelalte echipe. Totusi, recunosc ca este sanatos sa te pui la adapost dinainte, stiind ca echipa ta este mediocra.

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Daca nu schimbati niste jucatori obiectivul Sibiul va ajunge evitarea retrogradarii...no ofense! Stati doar in Hardy, Calota si putin in Lalovic. Dar si cei trei sunt cu bubele lor- Hardy uita ca nu e la streetball, Calota tot nervos a ramas! Bafta multa in seara asta!

      cu 8 ani în urmă (26.09.2015)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    @radu
    Au pierdut Timisoara si Craiova nu Energia!

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    e clar
    Mures-Sibiu 97-73 final. Acum ca am scapat de cupa cred ca vom fi "zmei" in campionat. Oricum suntem obisnuiti cu mediocritatea, sa speram ca nu retrogradam.

    cu 8 ani în urmă (26.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!