Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ri'an Holland a debutat pentru SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.05.2019

Ri'an Holland a debutat pentru SCM U Craiova

SCM U Craiova a pierdut prima partidă din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin contra lui BC CSU Sibiu, scor 83-61. La această partidă Aco Todorov nu s-a putut baza pe Morris Curry, principalul point guard al formației, din cauza unei accidentări. Absența lui Morris Curry i-a oferit șansa lui Ri'an Holland pentru a debuta în acest sezon în alb-albastru.

Holland a început pe bancă meciul de la Sala Transilvania, după care a fost utilizat timp de 25 de minute. Fundașul și-a trecut în cont 13 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și 2 turnovers. Holland a marcat 2/5 de la 2 puncte, 1/2 de la 3 puncte și 6/7 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 13 unități.

Pentru Ri'an Holland nu a fost doar primul meci în uniforma lui SCM U Craiova dar și primul la nivel profeisonist. El a absolvit în 2018 la Mercer University, după care a semnat cu SCM U Craiova. El a avut ghinion și s-a accidentat chiar în presezon iar oltenii au renunțat la serviciile sale. Craiovenii au apelat din nou la Ri'an Holland înaintea playoff-ului iar debutul său s-a consemnat în meciul 1 din semifinale cu BC CSU Sibiu.

Meciul 2 dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova este programat luni, 13 mai, cu începere de la ora 18:15 iar Ri'an Holland este așteptat să evolueze din nou pentru Craiova.

foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!