Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rolland Torok: „Suntem obișnuiti cu un asemenea ritm în care sa avem două meciuri pe săptămână”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.04.2018

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca continuă parcursul din faza Top 6 a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu un meci pe terenul celor de la BCM U FC Argeș Pitești. Având în vedere faptul că marea rivală și liderul LNBM, CSU Sibiu, are parte de un meci dificil la Oradea, clujenii vor forța victoria în Trivale, sperând în același timp la un pas greșit al sibienilor pentru a-i egala din nou în clasament. 

Rolland Torok, unul dintre jucătorii de bază din angrenajul campioanei, a vorbit în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al clubului ardelean despre acest duel cu formația din Pitești și care ar fi punctele forte ale adversarilor, respectiv atuurile echipei sale înaintea acestui duel. 

Meciul cu Piteștiul va fi unul echilibrat. Echipa din Pitești a reușit să facă două transferuri importante, iar în aceste condiții au opțiuni suplimentare în rulajul echipei. Dorința manifestată de piteșteni pentru a ajunge în Top 6, calitatea aruncărilor de la distanță, precum și vasta experiență a unor jucători inteligenți, care cunosc foarte bine jocul, fac din echipa piteșteană un adversar periculos. Pe de altă parte, unul din atuurile noastre este tocmai faptul că suntem obișnuiti cu un asemenea ritm în care sa avem două meciuri pe săptămână. În plus, cred că victoria din weekend cu Timișoara ne-a dat un elan și sunt sigur că suntem pregătiți 100% pentru acest meci”, a declarat Torok.

Totodată, elevul lui Mihai Silvășan a vorbit și despre lupta pentru locurile 1-6 de la finele sezonului regulat și unde se poate face diferența între cele 6 echipe. 

Evident, fiecare echipă își dorește să termine pe un loc cât mai bun. Lupta pentru 1-6 a fost una strânsă, prin urmare, odată ajuns aici, clar îți dorești și ai pretenții la o poziționare în clasament cât mai bună. Echipele sunt echilibrate valoric, cred că echipele cu un psihic puternic vor avea de câștigat. Au fost multe răsturnări de situație pe parcursul acestor meciuri din 1-6 și să streci peste o înfrângere după ce ai condus la multe puncte, sau chiar o înfrângere la limită nu sunt tocmai ușor de digerat”, a concluzionat baschetbalistul, potrivit sursei citate. 

Confruntarea dintre cele două formații este programată astăzi, 3 aprilie, cu începere de la ora 18:00, fiind transmis în direct de DigiSport 4. 

*Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!