Stiri Cupa României Feminin

Romina Filip: „Putem să facem un meci frumos la Timişoara şi vom lupta până în ultima secundă pentru calificare"

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
23.09.2014

După victoria obţinută la Galaţi, scor 67-55, BCM Danzio Timişoara are prima şansă la calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. În ciuda eşecului înregistrat în tur, gălăţencele sunt hotărâte să dea o replică puternică şi să forţeze calificarea.

„Vom încerca să lăsăm la o parte gândurile că din nou este posibil să nu fim în formula completă la Timişoara şi vom lupta până în ultima secundă pentru calificare. Am încredere în coechipierele mele şi în potenţialul lor şi cred că putem să facem un meci frumos în deplasare”, ne-a declarat internaţionala Romina Filip, căpitanul echipei gălăţene.

Luni noaptea, s-a rezolvat şi situaţia cu americancele Nicole Hamilton, Ivory James şi Trudy Armstead, care au primit cartea verde, au fost legitimate şi vor fi prezente pe teren miercuri după - amiază.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!