Stiri Acvile

Rusia va aborda EuroBasket cu Sergey Monya, însă fără Timofey Mozgov sau Sasha Kaun

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.09.2015

Echipa națională de seniori a Rusiei a făcut publică lista cu cei 12 baschetbaliști care vor participa la ediția din acest an a EuroBasket. Selecționerul rușilor, Evgeny Pashutin, va conta pe un mix de jucători format din oameni cu experiență la cel mai înalt nivel, dar și tineri care se află pentru prima dată în fața unui asemenea turneu.

Avându-i în prim plan pe căpitanul Anton Ponkrashov și vice-căpitanul Sergey Monya, Rusia își completează lotul cu nume precum Dmitry Khvostov, Evgeny Baburin, Vitaly Fridzon, Egor Vyaltsev, Andrey Vorontsevich, Semen Antonov, Nikita Kurbanov, Andrey Zubkov, Ruslan Pateev, Andrei Desiatnikov.

Printre absenții cu nume ao reprezentativei Rusiei se numără pivoții Timofey Mozgov sau Sasha Kaun. 

Rusia va evolua în Grupa A din Franța, acolo unde se va duela pe rând cu țara gazdă, respectiv Bosnia, Finlanda, Polonia și Israel. 

La ultimul Campionat European, cel din Slovenia în 2013, Rusia a avut o prestație dezamăgitoare, terminând competiția pe ultimele locuri cu o singură victorie din cinci meciuri jucate. 

*Foto: spokeo.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!