Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

S-a echilibrat situația în clasamentul LNBM după etapa din weekend

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.12.2018

În weekend-ul recent încheiat s-au disputat o parte din meciurile etapei cu numărul 10 din grupa valorică A a Ligii Naționale de Baschet Masculin, partide în urma cărora situația în fruntea clasamentului s-a echilibrat în totalitate. Astfel, acum, podiumul este alcătuit din echipe aflate la egalitate de puncte. 

Mai exact, BC CSU Sibiu, SCM Universitatea Craiova și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca ocupă primele 3 poziții din LNBM, în această ordine, având o linie de clasament cu 8 victorii, 2 înfrângeri și 18 puncte acumulate. Cele trei sunt urmate de campioana en-titre, CSM CSU Oradea, formație care are 7 victorii, 3 înfrângeri și 17 puncte la activ. Pe pozițiile 5-8 se află Steaua București cu 3 victorii, 7 eșecuri și 13 puncte, BCM U FC Argeș Pitești cu 3 victorii, 6 înfrângeri și 12 puncte, SCM Timișoara cu 2 victorii, 7 înfrângeri și 11 puncte, respectiv Dinamo Știința București cu 10 înfrângeri din 10 meciuri și 10 puncte acumulate. De notat este faptul că runda a 10-a din grupa valorică A se încheie azi, 17 decembrie, cu duelul dintre SCM Timișoara și BCM U FC Argeș Pitești, meci programat la ora 18:00. 

Până în prezent, între cele trei formații aflate la vârf s-au consemnat următoarele rezultate directe: 

SCM U Craiova vs. CSU Sibiu - 74-71

CSU Sibiu vs. SCM U Craiova - 107-82

CSU Sibiu vs. U-BT Cluj - 85-74

U-BT Cluj vs. SCM U Craiova - 95-68

Astfel, în urma rezultatelor în 3, Sibiul este prima în acest mini-clasament cu 2 victorii și 1 înfrângere, urmată de Craiova cu 1 victorie și 2 înfrângeri, respectiv Clujul cu 1 victorie și 1 înfrângere. 

În runda premergătoare Crăciunului, BC CSU Sibiu se va duela în deplasare cu SCM Timișoara, SCM Universitatea Craiova va avea meci tare cu CSM CSU Oradea tot în deplasare, în timp ce U-BT Cluj se va duela pe teren propriu cu Dinamo Știința București. 

*Foto: Adrian Bugariu @Facebook BC CSU Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!