Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

S-a schimbat formatul celor două echipe ce se vor lupta în All-Star Game-ul de la Cluj-Napoca

David Istrate

David Istrate
29.03.2019

În acest sezon, turneul final al Cupei României va fi organizat în BTarena din Cluj-Napoca. Cele patru echipe calificate în Final-Four sunt CS Dinamo Știința București, BC CSU Sibiu, CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca.

În 19 aprilie, după încheierea Cupei României, Clujul va găzdui și All-Star Game-ul care va avea în acest an un format diferit. Așadar, componențele celor două echipe nu vor mai fi în funcție de zona geografică. Căpitanii celor două echipe, Bobe Nicolescu și Nandor Kuti, au participat în cursul acestei zile la o tragere la sorți prin care fiecăruia dintre cei doi i-au revenit mai multe formații.

Așadar din Team Bobe fac parte următoarele formații: U-BT Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, BCM U FC Argeș Pitești, CSO Voluntari, CSA Steaua București, ABC Athletic Constanța, CSM Sighetu Marmației, CSM 2007 Focșani, CSM VSKC Miercurea Ciuc, Colegiul Național Aurel Vlaicu București și CS Universitatea Cluj-Napoca.

În schimb, jucătorii aleși pentru Team Kuti vor proveni de la următoarele echipe: BC CSU Sibiu, SCM U Craiova, SCM Timișoara, CS Dinamo Știința București, CSM Phoenix Galați, CSM Mediaș, CSM Târgu-Mureș, ACS Târgu Jiu, Rapid București și Agronomia.

Pentru a evita scenariul în care ar fi jucători doar de la echipele din Grupa Roșie sau din Grupa Galbenă, sistemul va avea următoarea regulă:

  • Fiecare echipă din Grupa Roșie va avea câte 6 jucători
  • Fiecare echipă din Grupa Galbenă va avea câte 4 jucători
  • Fiecare echipă din Grupa Albastră va avea câte 2 jucători
  • Fiecare echipă din Grupa Verde va avea câte un jucător

În curând fanii baschetului românesc vor putea să voteze componența celor două echipe ce se vor lupta la Cluj-Napoca. Rămâne de văzut dacă în perioada următoare vor apărea și alte reguli legate de sistemul de votare.

Reamintim că Final Four-ul Cupei României și All-Star Game vor avea loc în perioada 17-19 aprilie în BTarena din Cluj-Napoca. În perioada următoare vor apărea și primele știri legate de bilete, cazări și alte detalii importante.

*foto: Facebook - Federația Română de Baschet

3 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Atat ca e vorba de un meci demonstrativ pentru ca altfel, echipa lui Bobe ar fi, din punctul meu de vedere, favorita clara.

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    cum sa faci mah
    mizeria asta de videoclip de doi bani, zici ca i facut cu telefonul? Sa n-ai dracului o lavaliera, un microfon, ceva sa se auda si sa se inteleaga ce se vorbeste.

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Flămânzii nu fac nazuri...
      ..si videoclip-ul costa bani...la ce foamete de fonduri s-a instalat la FRB dupa magnifica implementare a Legii Olguta (re-amintesc principiul de măreață strategie managerială aplicat in baza acestei legi - cuantumul salariului se stabiliste exclusiv pe baza de PIX - si FRB a dat dovada ca pixul lor scrie gros, ca un marker)...nu va mai mirati...uitati-va la LNBF ce masuri manageriale au aplicat pentru PO...s-a tras linie, s-a facut inventarul, s-a ”auditat” ultimul extras de cont, din pre-ziua sedintei FRB, si au ramas cluburile cu ceva mai multa bruma pe portofel. Restul ”eject”, ca n-au bani sa plateasca pe mai departe...arbitrii, observatori, diurne, cazari si alte taxe si para-taxe instituite de FRB si ”atrase” de la bugetele cluburilor

      cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!