Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Craiova primește vizita celor de la BCM “U” Pitești

Marius Petri

Marius Petri
08.12.2013

Liga Națională de Baschet Masculin

Etapa a XI-a 

Luni, 9 decembrie

19:45

Sala Polivalentă Craiova

5-4 Fișa meciului 5-5

SCM Craiova și BCM “U” Pitești se vor confrunta luni seară în cadrul unui meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida va începe la ora 19:45 și se va disputa în Sala Polivalentă din Craiova.

Înaintea acestei etape, gazdele ocupă locul 11 în clasament, având un bilanț de 5 victorii și 4 înfrângeri în acest an competițional. Craiovenii vin după o victorie în Liga Balcanică, ei reușind să câștige meciul desfășurat la mijlocul acestei săptămâni contra celor de la Sigal Pristina, scor 83-72. Echipa din Bănie trece printr-o perioadă bună, acumulând și două victorii în ultimele două meciuri de campionat. Pentru meciul cu Pitești, Craiova contează în principal pe Bogdan Popescu, Travis Bureau și LeVar Seals, cei mai buni marcatori și cei mai eficienți jucători din lot.

De partea cealaltă, oaspeții se situează pe poziția a noua, cu 15 puncte acumulate după 5 succese și 5 eșecuri înregistrate până acum. Echipa lui Hristu Șapera vine după 2 victorii în ultimele 3 meciuri, în care au reușit să treacă de Timba și Mobitelco Cluj, dar au fost învinși de cei de la CSU Sibiu. Piteștenii se arată încrezători înaintea meciului din Bănie, cei mai în formă baschetbaliști fiind Ousmane Barro, cu o medie de 12,2 puncte/meci, Lamonte Ulmer, care are o medie a indicelui de eficiență de 14,5 și Kenvarrios Tutt, cel mai bun pasator al echipei (5,4 pase decisive/partidă).

Ultimele 5 partide dintre cele două echipe s-au încheiat de fiecare dată cu victoria Craiovei, care nu a mai pierdut pe teren propriu într-un meci cu BCM Pitești din octombrie 2010. Cu toate acestea, partida de mâine se anunță a fi una echilibrată, ambele echipe fiind dornice să câștige.

Meciul dintre SCM Craiova și BCM “U” Pitești va fi arbitrat de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Alin Faur și Dragoș Nicolae, iar observator din partea Federației va fi Stelian Bănică. 

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    Forza Stiinta!
    E un meci important.... daca baietii abordeaza jocul cu aceeasi atitudine ca la Pristina, cu publicul alaturi, sunt sigur ca vom avea o seara frumoasa.

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      gratuit?
      Nu stiu de unde aveti aceasta informatie... va fi un cuplaj, volei fete, baschet baieti, iar din presa craioveana stiam ca intrarea este 7 RON.

      cu 10 ani în urmă (09.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bughiu_cristian :

    Victorie, neaparat!
    Moralul e bun, al saselea jucator e 'ANTRENAT', vrem victorie neaparat.HAI CRAIOVA!!!

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    Total baschet
    baieti, vedeti ca nu e chiar gratuita intrarea , decat daca ni se face vreun cadou de Mos Craciun , in avans. Biletul este 7 lei :)

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!