Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara s-a impus la Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
29.10.2017

Gazdele care au făcut un prim sfert foarte slab în care au reușit să marcheze doar patru coșuri. Fetele pregătite de Eugenio Rodrigues și-au revenit și s-au apropiat la cinci puncte la pauză, scor 33-38.

Phoenix a continuat cursa de urmărire, Kilpatrick și Dzombeta au strâns diferența, scor: 37-38. Bănățencele, cu americancele Conwright, Lyod și Burdges în prim plan, nu au cedat și au păstrat avantajul: 39-47 (min.24).

Replica gălățeană nu s-a lăsat așteptată și Dillard a reușit trița cu care și-a adus pentru prima oară echipa în avantaj, 53-51 (min.28), acesta fiind și scorul înaintea ultimului sfert.

SCM Timișoara a pornit lansat cu un run de 12-0 și a tranșat disputa în ciuda eforturilor echipei gălățene de a mai reveni. Rezultat final: Phoenix Galați – SCM Timișoara 64-75 (8-19, 25-19, 20-13, 11-24).

Americanca Leeza Burdgess, din formația timișoreană, a terminat partida cu double-double: 15 puncte și 12 recuperări. Principalele marcatoare: Dzombeta 14 p, King 13 p, Kilpatrick 11 p, de la Phoenix respectiv Conwright 18 p, Lyod 16 p, de la SCM Timișoara.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!