Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova învinge pe Universitatea Cluj

Paul Olar

Paul Olar
22.11.2014

62-76
     

 

Precum era de așteptat, SCM U Craiova nu a întâmpinat emoții în deplasarea de pe terenul Universității Cluj-Napoca. Oltenii s-au impus cu scorul de 76-62, obținând a patra victorie stagională.

Gazdele încep cu Mihai Racovițan, Vasil Kiosev, Brian Burrell, Kam Belin, Mario Lazăr, în timp ce oaspeții îi trimit în teren pe Dragoș Andrei, Nikola Vucurovic, Travis Bureau, Milivoje Bozovic, respectiv Zoran Krstanovic.

Prima reușită a încleștării îi aparține lui Milivoje Bojovic, care scutură plasa de la mare distanță. Ulterior, Nikola Vucutoric izbutește o nouă triplă și anunță intențiile doljene de la partida din “Horia Demian”. Astfel, trupa lui Andjelko Mandic încheie pozitiv sfertul întâi, sub adăpostul a 10 puncte, 18-28. Clujenii revin motivați în actul secund, iar o defensivă bună a baschetbaliștilor lui Carmin Popa împiedică atacurile adversarilor. Mai mult, Nicolae Foalea iese la rampă pe faza ofensivă, însă SCM izbutește să termine repriza pozitiv, 39-30.

Reveniți pe parchet, amfitrionii au afișat aceeași determinare. Brian Burrell a contribuit cu puncte, pe când Vasil Kiosev și-a făcut treaba din acțiune. Totuși, valoarea lotului a contat de partea SCM-ului, formație ce a beneficiat din plin de aportul unor jucători precum Zoran Krstanovic, Milivoje Bozovic sau Nikola Vucurovic. Astfel, Craiova a bifat un nou succes în actualul sezon al Ligii Naționale.

Cu un  total de 20 de puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă, Zoran Krstanovic a fost MVP-ul încleștării. Milivoje Bojovic a strâns 14 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Nikola Vucurovic a totalizat 12 puncte, 2 pase decisive și tot atâtea recuperări.

De partea cealaltă, Brian Burrell s-a remarcat cu 20 de puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive. O evoluție bună a avut și Nicolae Foalea, autor a 11 puncte, 6 recuperări și 2 assist-uri. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!