Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova și Szabolcs Santa au bătut palma

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.06.2014

Szabolcs Santa, pivotul de 27 de ani și înalt de 2.09 metri, va juca începând cu sezonul 2014-2015 în echipamentul celor de la SCM U Craiova, după ce ultima dată a evoluat la Steaua CSM EximBank. 

Jucătorul originar din Târgu Mureș a bifat în stagiunea precedentă 26 de meciuri pentru gruparea din Capitală, 25 în campionat, respectiv o partidă în Cupa României. La nivel de LNBM, Santa a acumulat medii de 3.2 puncte, 1.9 recuperări, 0.2 pase decisive, 0.3 intercepții, 0.8 mingi pierdute și 3.6 în dreptul eficienței, totul în 10:14 minute petrecute pe parchet. Din punct de vedere al procentajelor, jucătorul a încheiat campionatul cu 59.7% (37/62) din interiorul semicercului, respectiv 41.7% (5/12) de la linia de fault.

Noul jucător al oltenilor de la SCM U Craiova a ieșit campion național cu ”U” Mobitelco Cluj-Napoca în sezonul 2010-2011. Szabolcs Santa a mai jucat în trecut în România și la BC Mureș Târgu Mureș, respectiv CSM București. 

*Foto: Răzvan Păsărică

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    PIVOTI
    CU DRAGUSIN SI SANTA PIVOTI, CRAIOVA VA AVEA MARI PROBLEME PE ACEST POST.

    cu 9 ani în urmă (24.06.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    nasol
    Nu sunt expert dar baiatul asta mai are mult de munca...e greoi, nu vede bine jocul si sincer nu stiu cum se va multa pe jocul lui Mandic.
    Oricum succes, pana la urma e roman si trebuie incurajat!

    cu 9 ani în urmă (24.06.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Santa
    Eu zic ca o sa faca treaba buna la voi, o sa vezi. Este ambitios muncitor si vrea sa arate ca merita incredere. Mie imi pare rau ca ai nostri nu l-au adus pe el in locul lui Laci Lazar. Oricum va fi un unicat in Banie :)

    cu 9 ani în urmă (24.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Santa
    Acum ca am aflat si ca e muncitor,chiar m-am linistit.Dupa ce termina sparring-ul la antrenamente,baiatul mai poate da o mana de ajutor la spatiile verzi sau magazia clubului,deci nu are cum sa nu fie util.Cat despre situatia unicat,pastrand proportiile comparatiei,ea a fost depasita in urma cu cativa ani cand Mehedintiul a avut detasat ca prefect un etnic maghiar cu care nu au fost niciun fel de incidente.

    cu 9 ani în urmă (25.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Muncitori pentru Cartierul Chinezesc
    Asa dupa cum bine stiti la Craiova va incepe constructia unui cartier de locuinte de catre chinezi. asa ca Olguta le-a cerut tuturor managerilor de la sectiile sportive sa aduca sportivi cu calitati de muncitori, astfel incat, dupa rateul evident care se prefigureaza in plan sportiv, sa ii poata folosi pe acestia la constructia cartierului de locuinte. Pe acelasi calapod este si americanul "no name" pe care l-a semnat deja Tomita. Apropo, unicat a fost si Dragusin, care este aproape plecat la STEAUA....

    cu 9 ani în urmă (25.06.2014)
    • SCM "U" Craiova Nkw:

      Plangi in alta parte.
      Prietene, americanul ala "no name" de care zici si tu a fost si Travis Bureau, a venit la fel de anonim la fel ca si Kamren. Eu zic sa taci si sa-l lasi sa joace si pe urma sa dai cu ciocu', daca e cazu..

      cu 9 ani în urmă (25.06.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Transferuri
    Daca Santa e un fel de 6/49,Kamren s-ar putea sa fie o surpriza foarte placuta pentru craioveni,asa in deradere cum e el luat la ora asta...

    cu 9 ani în urmă (25.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Nkw
    Mai bine iti alegeai NKWD (poate ai curiozitatea si afli cine erau astia...). Se stie foarte bine ca nu tot ce zboara se mananca, asa ca nu tot ce luam NO NAME vor fi macar la fel de buni ca TREVIS. Eu zic intai sa fii putin mai destupat la minte, si sa admiti ca exista si alte pareri, ca asa este in democratie, si viata ne va arata cine are sau nu dreptate. Statistic cati jucatori NO NAME au venit in Craiova (probe si joc) si cati au dat satisfactie ? Ai studiat o astfel de statistica. Ma indoiesc ca nu atata timp cat vrei sa ne bagi pumnul in gura la cei ce nu fug sa manance tot ce zboara. Si stai linistit ca nu plang ci deplang soarta acestei echipe care, se pare ca, este pe o panta descendenta, si nu da semne ca s-ar opri aici. Asta este parerea mea, pe care am dreptul sa mi-o expun in mod civilizat, fara sa te jignesc pe tine care ai o alta opinie. Si apropo, indiferent de jignirile pe care le vei profera in continuare, tot o sa scriu, in acelasi mod civilizat, pentru ca numai astfel se pot indeparta "turbulentele" din cadrul acestei tribune libere.

    cu 9 ani în urmă (26.06.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    super transfer
    decat scump si prost mai bine ieftin si prost...

    cu 9 ani în urmă (06.07.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Santa
    Sincer, nu este un transfer prea bun. 3 puncte pe meci si 2 recuperari, l-au adus mai mult pentru a avea romani cred ca e regula cu un roman permanent pe parchet. Insa, cred sincer ca puteau sa ia ceva mult mai bun.

    cu 9 ani în urmă (04.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!